KATTERIET
 

Min uppfödning heter S*Willénkatten och namnet är från början geografiskt betingat.

Jag som står bakom katteriet heter Lena Johansson, gift med Göte (min stora kärlek) som tyvärr inte finns kvar i livet. Jag är utbildad undersköterska och arbetar som boendestödjare.

Det har alltid funnits djur i hemmet och tassarna genom åren har varit många. Ingen glömd utan i mitt hjärta älskad och saknad.
Jag har tidigare haft hund och huskatter. I början av år 2003 såg jag en helt underbar blåögd maskad katt på en kattutställning. Det var en ragdoll och jag läste allt jag kunde hitta om rasen. Jag besökte uppfödare av ragdoll för att få se fler av dessa fina katter i verkligheten. Sedan dröjde det till mitten av år 2004 innan jag äntligen, efter mycket sökande, kunde tinga min första ragdoll. Och på den vägen är det....

Min första ragdoll är köpt som sällskapskatt och det var aldrig min tanke att jag skulle ägna mig åt avel. Under kommande året blev jag dock erbjuden att bli fodervärd åt en ragdollhane.Denne hane finns tyvärr inte kvar i livet idag. Han blev 9 år och somnade in i augusti 2014. Sedan har jag också haft en honkatt på foder. 
Intresset för rasen har fört mig vidare och 25 oktober 2008 fick jag mitt stamnamn registrerat i SVERAK. Jag är diplomerad uppfödare sedan 23 september 2010.

  
Mina katter är innekatter med möjlighet att vistas ute på innätad uteplats. 

               KATTERNASickan - brun bicolour f. 040825

Napoleon Bonaparte, brun colourpoint, f. 101211

Freja, blå mitted, f 150428

DeeDee, blå colourpoint,
f 151031

KatOmba, brun colourpoint,
f 160510

Mammie, choklad colourpoint,
f 170406